Werkgevers

Zoeken
U bent hier: Home / Werkgevers

Werkgevers

Het Werkgeversservicepunt BAR helpt u, als werkgever in de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk, graag bij de invulling van uw personeelsvragen. Wij streven naar tevreden werkgevers en werknemers. Vanuit deze doelstelling helpen wij mensen uit ons bestand werkzoekenden naar deelname aan het arbeidsproces.

Of het nu om vast, tijdelijk of juist flexibel personeel gaat, neem dan contact op met één van onze accountmanagers:

U kunt er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen. Wij nemen in dat geval zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bezoeken en spreken werkgevers die vacatures hebben. Wij maken een profiel van hun vacatures. En dan zoeken we naar mensen die passen bij dat profiel. Of het nu om vast, tijdelijk of juist flexibel personeel gaat. Ons bestand werkzoekenden is heel divers, in leeftijd, opleiding en werkervaring. Wij maken een voorselectie. Die mensen stellen we voor bij de werkgever. De werkgever houdt zelf de sollicitatiegesprekken en kiest de meest geschikte persoon.

Bij alle werkzoekenden in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar mensen vandaan komen en - misschien wel belangrijker - waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

 • Participatiewet

  Vanaf 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht, deze wet vervangt de Wet werk en bijstand (Wwb), de Wet sociale werkvoorziening (WSW) en een groot deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong). De Participatiewet moet ervoor zorgen dat meer mensen, met en zonder beperking, werk vinden bij een gewone werkgever. De Participatiewet is prima te combineren met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

 • Subsidies en Regelingen

  Wanneer u een kandidaat vanuit een uitkering in dienst neemt, heeft dat een aantal voordelen. U profileert zich als maatschappelijk verantwoord ondernemer en profiteert eventueel van een aantal financiële  voordelen. In sommige gevallen is het mogelijk financiële afspraken te maken over bijvoorbeeld scholing, begeleiding en werken met behoud van uitkering. Onze maatwerkoplossingen zijn vaak een combinatie met landelijke mogelijkheden.

 • Social Return On Investment (SROI)

  Wij vinden het belangrijk om samen met opdrachtnemers te investeren in de sociale infrastructuur. Dit doen wij door bij de aanbesteding van opdrachten social return toe te passen. Krijgt u als werkgever een opdracht van de gemeente, dan kan de gemeente sociale voorwaarden stellen. Dit houdt in dat u als werkgever arbeidsplaatsen, stageplaatsen en leerbanen beschikbaar stelt voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt (werkzoekenden of arbeidsgehandicapten).

 • Overige ondernemersvragen

  Voor andere vragen op het gebied van ondernemen kunt u contact opnemen met één van onze 5 bedrijfscontactfunctionarissen in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Zij zijn de schakel tussen het bedrijfsleven en de overheid. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen en ideeën. Wilt u meer weten over vergunningen, vestigingsmogelijkheden, uitbreidingen of gewoon kennis maken en uw bedrijf laten zien? Neem dan gerust contact met hen op.

 • Vacatures plaatsen

  Zoekt u een medewerker voor tijdelijk of in vaste dienst? Of heeft u een werkervaringsplek beschikbaar voor een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt? Maak een afspraak met één van onze accountmanagers: